Tatvan’da Bayram Öncesi Berberlerde Yoğunluk

BİTLİS – Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanıyor.

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşanıyor.

Bayrama 1 gün kala yoğunluk yaşayan berberler, bayram öncesi sabahın erken saatlerinde açtıkları iş yerlerinde gecenin geç saatlerine kadar çalışarak müşterilerini tıraş ediyor. Bayram tıraşını son güne bırakmak istemeyenler tıraşlarını oluyor. Arife günü berberler sabaha kadar müşterilerine hizmet verecek.

Müşterilerini bayrama hazırladıklarını söyleyen berber Taner Aksoy, bayram öncesi yoğunluktan memnun olduklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri