Tavşanlı’da Hayvan Pazarında İlk Gün

Kurban Bayramına günler kala Tavşanlı Hayvan Pazarı açıldı. Ancak alışıla gelen yoğunluk ilk günde görülmedi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hayvan pazarında ilk gün durgun geçti.

Kurban Bayramına günler kala Tavşanlı Hayvan Pazarı açıldı. Ancak alışıla gelen yoğunluk ilk günde görülmedi.

Hayvanlarını satmak için pazara getiren vatandaşlar geçen senelerde olduğu gibi yoğunluğun şu ana kadar olmadığını söylerken bunda piyasanın etkili olduğunu söyledi. Hayvan sahipleri beklenen yoğunluğun bugünden itibaren olacağı kanaatinde.

Bayrama kadar açık olan pazarda küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar satış için gerekli evraklarının ve kontrollerinin ardından satış için hazır bekliyor.

Küçükbaş hayvan satıcılarından Ercan İşleyen, " Nasipse kurbanlıklarımızı pazara getirdik. Bayramın ilk gününe kadar buradayız. Bu sene küçükbaş hayvanlara rağbet daha fazla" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekonomi Haberleri