Tbmm Başkanı Kurtulmuş, Bahreynli Ve Sri Lankalı Mevkidaşları İle Görüştü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed AL Musalam ve Sri Lanka Meclis Başkanı Mahinda Yapa Abeywardana ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan'da Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed AL Musalam ve Sri Lanka Meclis Başkanı Mahinda Yapa Abeywardana ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de temaslarına devam ediyor. Kurtulmuş, Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Görüşmemizin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kurtulmuş, daha sonra Sri Lanka Meclis Başkanı Mahinda Yapa Abeywardana ile bir araya geldi. Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Bakü'de bir araya gelerek parlamentolarımız arasındaki iş birliğimizi geliştirmek için atılabilecek adımları değerlendirdik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri