Tdv Uluslararası İyilik Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan "TDV Uluslararası İyilik Ödülleri", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla sahiplerini bulacak.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan "TDV Uluslararası İyilik Ödülleri", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla sahiplerini bulacak.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde iyiliğin yaygınlaşması ve iyilik konusunda toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla başlatılan "Uluslararası İyilik Ödülleri" programının 7'ncisi 22 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

İyilik öncüleri ödüllendiriliyor

TDV Uluslararası İyilik Ödülleri töreninde, Türkiye ve dünyanın farklı noktalarında topluma örnek teşkil eden, çevresine ve dünyaya umut ışığı olan 7 iyilik öncüsüne ödül verilecek. Törende ayrıca 6 adet vefa ödülü de takdim edilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek programda, ödül almaya hak kazanacak isimler TDV Uluslararası İyilik Ödülleri programında ilan edilecek. TDV Uluslararası İyilik Ödülleri'ne layık görülen isimler, oluşturulan jürinin detaylı bir şekilde incelediği ulusal ve uluslararası alanda belirleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri