‘Tehdit’ Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; "tehdit" suçundan aranan şahıs yakalandı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; "tehdit" suçundan aranan şahıs yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri; haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler; "Tehdit" suçundan aranan Ş.T.'nin Hunat Mahallesi'nde bir evde kaldığı tespit edildi. Ekiplerce tespit edilen adreste yapılan çalışmada; Ş. T. yakalandı.

Öte yandan, evde yapılan aramalarda 1 adet tabanca, 3 adet şarjör ve tabanca üzerinde takılı olan şarjör içerisinde 7 adet dolu mermi ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri