Tekirdağ Ve İ̇stanbul’da Eş Zamanlı Fuhuş Operasyonunda 6 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünce İstanbul ve Tekirdağ'da eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 9 kişiden 6'sı tutuklandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünce İstanbul ve Tekirdağ'da eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 9 kişiden 6'sı tutuklandı.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliğince yürütülen planlı operasyon çerçevesinde "Fuhşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etme" suçunu işlediği değerlendirilen şüphelilere Tekirdağ ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 9 şahıs, Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüpheli şahıslardan 6'sı tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon çerçevesinde fuhuş yaptığı tespit edilen 9 yabancı uyruklu kadının ise göç idaresine teslim edilerek, sınır dışı edilme süreci başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri