Temizlik İşçileri Erkin Koray’ı Anmak İçin Klip Çekti

Kocasinan Belediyesi temizlik işçileri, hayatını kaybeden Erkin Koray'ı anmak için klip çekti.

Kocasinan Belediyesi temizlik işçileri, hayatını kaybeden Erkin Koray'ı anmak için klip çekti.

Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Koray'ın hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğarken, Kocasinan Belediyesi temizlik işçileri de bir klip çekerek Koray'ı andı. Efsane ismin "Çöpçüler" şarkısının kullanıldığı müzikte süpürge ile temizlik yapan işçiler, "Erkin Koray ağabeyimiz de vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Bizi toplumda hatırlanan insanlar haline getirmişti, çöpçüler şarkısıyla. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun." dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, "Her daim unutulmaz şarkılarıyla hatırlayacağımız usta sanatçı Erkin Koray'ı rahmetle anıyoruz." mesajıyla klibi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri