TFF 2. ve 3. Lig'de Fikstür Değişikliği

Profesyonel liglerde yürütülen bahis soruşturması kapsamında 1024 futbolcunun PFDK’ya sevk edilmesinin ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de sezon planlaması değişti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, daha önce alınan kararlar doğrultusunda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının takviminde değişikliğe gittiğini resmi internet sitesinden duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in iki hafta kaydırılması yönündeki kararın uygulanmaya konulduğu belirtildi. Bu erteleme kararı neticesinde, ilk devrenin sonuna kadar oynanacak olan haftalar için belirlenen müsabaka takvimi değişti.

Açıklamada, değişen tarihlere göre düzenlenmiş yeni müsabaka programlarının daha sonra ilan edileceği bilgisi verildi.

Öte yandan, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig müsabakaları için herhangi bir erteleme veya takvim değişikliği söz konusu değil. Bu liglerdeki karşılaşmaların, daha önce planlandığı şekilde oynanmaya devam edeceği bir kez daha teyit edildi.

Yorum Yap
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri