TGK Rize İl Başkanı Abdulkerim Bakır, Bedelli askerliğin Türkiye'de şart olduğunu ama yaş sınırlamasının 25 olması gerektiğini söyledi.
Bakır, “Bu ülke artık bütünüyle zenginin tatil yaptığı, fakirin bedel ödediği bir askerlik sisteminden kurtulmalıdır. Askerlik sorunu en az anayasa sorunu kadar önemli ve acilen çözüm bekleyen bir sorundur. Ekonomisiyle son yılların en büyük gücü olan Türkiye bu soruna da bir düzenleme getirmelidir. Federasyon olarak bizim bu düzenleme hakkındaki görüşlerimiz nettir. Askerlik sorunu kangrenleş
TGK Rize İl Başkanı Abdulkerim Bakır “Fedarasyon olarak bedelli askerlik konusunun sonuna kadar takipçisiyiz. Bu konuda Genel Merkezimiz bünyesinde bir komisyon kurduk ve bu komisyon çalışmalarına başladı”dedi.