Tıkanan Trafikte Yaraları Motosikletliler Sarıyor

Deprem sonrası trafik yoğunluğu yaşanan Hatay'a giden Denizlili motosikletliler, yardım malzemelerini hızlı bir şekilde depremzedelere ulaştırıyor.

Deprem sonrası trafik yoğunluğu yaşanan Hatay'a giden Denizlili motosikletliler, yardım malzemelerini hızlı bir şekilde depremzedelere ulaştırıyor.

Ülkemizi yasa boğan depremle ilgili olarak Pamukkale Belediyesi önemli bir çalışmaya önayak oldu. Pamukkale Belediyesi, Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporları Kulübü Derneği, Denizli Tesisatçılar Odası ve Denizli Motorlu Araçlar Derneği (DEMOD) ile işbirliği ve Maxijett'in katkılarıyla bölgede en çok sorun olan konulardan olan trafik yoğunluğuna çözüm bulundu. 20 motosiklet, 2 ATV ve 1 arazi aracı ile birlikte yaklaşık 50 kişilik ekip depremin en çok etkilediği yerlerden olan Hatay'a Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki tarafından uğurlandı. Motosiklet sürücülerinin yanı sıra ekipte 5 bakımcı, 3 arama kurtarma görevlisi, hemşire, psikolog, telsiz uzmanı, su ve elektrik ustaları da yer aldı. Hatay'a ulaşan ekipler kısa mesafede bile saatlerce zaman harcanan yollar nedeniyle yardım götürülemeyen yerlere kısa sürede yardım ulaştırdı. Yanlarında insani yardım malzemelerini de götüren motosikletçiler Hatay merkezi ile uzak mahallelere yardımları kısa sürede ulaştırarak depremzedelerin yaralarının sarılmasını sağladı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri