Tunceli’de Kar Sevinci Kısa Sürdü

Son yılların en kurak kış mevsimlerini yaşayan Tunceli'de gece saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürdü.

Son yılların en kurak kış mevsimlerini yaşayan Tunceli'de gece saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürdü. Ekipler, yağışın yoğun olduğu bölgelerde gece boyunca çalışma yürüttü.

Tunceli, son yılların en kurak kış mevsimlerinden birini yaşıyor. Kentte hava sıcaklıkları aşırı derecede düşerken, gece saatlerinde başlayan kar yağışı adeta sevinçleri kursakta bıraktı. Pülümür, Ovacık, Hozat ve Pertek ilçesinin bir bölümünde yağış etkili olurken, Karayolları 86. Şube Şefliği ekipleri gece boyunca ilçe yollarında karla mücadele çalışması yürüttü.

Sabahın ilk ışıklarıyla tuzlama çalışmalarına başlayan ekipler, karayollarında yağış nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri