Tunceli’de Koca Engerek Yılanı Kuzu Ağılına Girdi

Tunceli'de kuzu ağılına giren koca engerek yılanı, sürü sahibi tarafından sopa yardımıyla çıkarılarak doğal ortamına bırakıldı.

Tunceli'de kuzu ağılına giren koca engerek yılanı, sürü sahibi tarafından sopa yardımıyla çıkarılarak doğal ortamına bırakıldı.

Türkiye'nin en zehirli yılanı olarak bilinen ve tek ısırığı bile insanı öldüren koca engerek, Çemişgezek ilçesine bağlı Uzungöl köyünde kuzu ağılına girdi. Kuzularına yem vermek için ağıla giren sürü sahibi Emrah Çelikel, boyu 2 metreye yaklaşan koca engerek yılanını gördü. Uzun uğraşlar sonucu sopa yardımıyla yılanı ağıldan çıkaran Çelikel daha sonra doğal ortamına bıraktı.

Bu yıl çok sayıda yılanla karşılaştığını aktaran Çelikel, "Ancak koca engereği ilk kez gördüm. Kuzu ağılına girmişti. Allah'tan vaktinde yetiştim de kuzulara zarar vermedi. Sopa yardımıyla zarar vermeden ağıldan çıkararak yeniden doğal ortamına bıraktım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri