Tunceli’de Zehir Tacirleri, ‘Fırtına’dan Kaçamadı

Tunceli'de narkotik köpeği Fırtına, kentte zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Tunceli'de narkotik köpeği Fırtına, kentte zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Fırtına ile yapılan aramalarda son bir haftada 3 kilogram 503 gram kubar esrar ele geçirildi.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü, kentte vatandaşların sağlığına göz diken zehir tacirleriyle kararlı şekilde mücadele ediyor. Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan narkotik köpeği Fırtına ise, bu mücadelenin önemli bir parçası. Fırtına ile son bir haftada yapılan aramalarda 3 kilogram 503 gram kubar esrar ele geçirilirken, zehir tacirlerine yönelik operasyonlara aralıksız devam edildiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri