Ordu’da faaliyet gösteren Ufuk Meşrubat’ın sahipleri Vedat, Aydın ve Bülent Sandıkçı kardeşlerin amcası olan Sabri Sandıkçı, bir süredir kalp yetmezliği nedeniyle Ordu Devlet Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Sandıkçı, akşam saatlerinde ise hastanede hayatını kaybetti.
İlk Tören Ordu’da Yapılacak
Merhum Sabri Sandıkçı için yarın (18 Şubat 2026 Çarşamba) saat 10.00’da, kurucularından olduğu Ufuk Meşrubat binası önünde bir veda töreni düzenlenecek. Burada helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılınacak.
Son Yolculuğuna Memleketi Rize’de Uğurlanacak
Ordu’daki törenin ardından Sandıkçı’nın cenazesi, ebedi istirahatgahına defnedilmek üzere memleketi Rize’ye nakledilecek.
Sandıkçı'nın cenazesi, Çarşamba günü İkindi Namazını müteakip Rize merkeze bağlı Tuğlalı Köyü Yukarı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında defnedilecek.