Ukrayna: “Rusya, 28 Dron Ve 3 Seyir Füzesi İle Saldırı Düzenledi”

Ukrayna Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın gece boyunca Ukrayna topraklarına 28 dron ve 3 seyir füzesi ile saldırı düzenlediği ve 21 dronun hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği duyuruldu.

Ukrayna Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın gece boyunca Ukrayna topraklarına 28 dron ve 3 seyir füzesi ile saldırı düzenlediği ve 21 dronun hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği duyuruldu.

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya tarafından gece boyunca 28 dron ve 3 seyir füzesi ile saldırı gerçekleştirildiğini duyurdu. Açıklamada, hava savunma sistemi tarafından 21 dronun imha edildiği aktarıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Rusya'nın saldırılarında Ukrayna'nın güney ve doğusunu hedef aldığı bildirilirken, 3 seyir füzesinin akıbetine ilişkin açıklama yapılmadı.

Ukrayna Hava Kuvvetleri Sözcüsü Yuriy Ihnat açıklamasında, "Rusya, Herson ve Dnipro bölgelerine dronlarla saldırdı" dedi.

Dnipro yerel yetkilileri, saldırıda 12 kişinin yaralandığını bildirirken, Rusya tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri