Ula’da Çöplük Yangını

Muğla'nın Ula ilçesi Gökçe Mahallesi sahili kesiminde bulunan çöplükte çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Muğla'nın Ula ilçesi Gökçe Mahallesi sahili kesiminde bulunan çöplükte çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Gökova Körfezine kıyısı bulunan Gökçe Mahallesinde sazlık ve çöplerin bulunduğu alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilme i üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İtfaiye Grup Amirliği, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü arazöz ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen çöplük ve sazlık yangını sonrası yanan sahada soğutma çalışması yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri