Ülkücüler 2 Bin Kişiyle İftar Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı ve Aydın Ülkü Ocakları'nın düzenlediği iftar programına 2 binin üzerinde vatandaş katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı ve Aydın Ülkü Ocakları'nın düzenlediği iftar programına 2 binin üzerinde vatandaş katıldı. Milletvekili ve Milletvekili adaylarının bulunduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı ve Aydın Ülkü Ocakları'nın düzenlediği iftar programına iki binin üzerinde vatandaş katıldı. Kuran tilavetiyle başlayan program sonrası Milletvekili adayları tek tek tanıtılarak birlik ve beraberlik mesajı verildi. Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Karakuş, iftar programına katılan vatandaşları tek tek gezerek teşekkür etti. Programa MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri