Umuma Açık İşyerleri Ve Metruk Binalar Kontrol Edildi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Kasım ayında yapılan çalışmalarda dilencilik yapan 1 kişiye işlem yapılırken aranması bulunan 2 kişi de yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Kasım ayında yapılan çalışmalarda dilencilik yapan 1 kişiye işlem yapılırken aranması bulunan 2 kişi de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Çocuk Şube Müdürlüğü'nce 1-30 Kasım tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; "Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan 6 aileye adli, dilencilik yapan 1 kişi ise idari işlem yapıldı. Çocukların korunmasına yönelik farklı zamanlarda yapılan 58 denetimde ise 449 kişi sorgulanırken aranması olan 2 kişi yakalandı.

Ekiplerce 64'ü internet ve oyun salonu olmak üzere 106 umuma açık işyeri, park, bahçe ve metruk bina kontrol edildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri