Üsküdar’da ‘Harflerle El Ele Kaligrafi Sergisi’ Sanatseverlerle Buluştu

'Harflerle El Ele Kaligrafi Sergisi" sanatseverlere kapısını açtı. Sergi 24 gün boyunca ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Üsküdar'da 4 sanatçının eserinden oluşan

'Harflerle El Ele Kaligrafi Sergisi" sanatseverlere kapısını açtı. Sergi 24 gün boyunca ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen "Harflerle El Ele Kaligrafi Sergisi" dün akşam yapılan tören ile sanatseverlere kapısını açtı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte 4 sanatçının eserleri ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Sergi 24 gün boyunca kapılarını ziyaretçilerini bekliyor olacak.

"Üsküdar Belediye Başkanına teşekkür ederiz"

Selma Şahin "Uzun yıllar İSMEK'in 14 branşındaki kurslarına devam ettim. En son kaligrafi 6 yıl kaligrafi dersi aldım. 4 arkadaş devam ettik. Elimizden geldiğince eserleri çıkardık. Üsküdar Belediye Başkanına ve Kültür Sanata çok teşekkür ederiz bize bu imkanı tanıdıkları için" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri