Uyuşturucu Hap Ve Çalıntı Motosikletle Yakalandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsünün üzerinde 141 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet sürücüsünün üzerinde 141 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışma gerçekleştirdi. Reyhanlı ilçesi Fidanlık Mahallesi'nde durdurulan bir motosikletin çalıntı olduğu tespit edilirken, motosiklet sürücüsü Y.G.'nin yapılan üst aramasında 141 adet captagon hap ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak Y.G. uyuşturucu madde ticareti yapmak ve motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri