Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama

Denizli'de madde kullanarak ticaretini yapan 8 tacir, çok sayıda malzeme ile yakalandıktan sonra tutuklandı.

Denizli'de madde kullanarak ticaretini yapan 8 tacir, çok sayıda malzeme ile yakalandıktan sonra tutuklandı.

Denizli'de uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek için çalışma başlatıldı. 7-13 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılan faaliyetlerde kimlikleri belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Yapılan çalışmada uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan 8 tacir gözaltına alındı.

Faaliyette; toplam 3 bin adet ecstasy hap, bin 122 gram metamfetamin maddesi, 79 gram esrar maddesi, 0,3 gram kokain maddesi, hassas terazi düzenekleri ve 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

İfadeleri sonrası adli makamlara sevk edilen 8 tacir, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri