Vali Çeber: Hep Birlikte Daha Güzel Bir Rize İçin Çalışacağız

Rize Valisi Kemal Çeber, 2019 yılında hep birlikte daha güzel bir Rize için çalışacaklarını kaydetti.

Rize Valisi Kemal Çeber, “2018 yılı içerisinde; Rize’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için koordinasyon içinde önemli bir yılı geride bıraktık. 2019 yılında da hep birlikte daha güzel bir Rize için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Vali Kemal Çeber, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, yaşanmış anıları ile bir yılı daha geride bırakmanın ve yeni umutlarla yeni bir yılı karşılamanın arifesinde bulunduğumuz belirterek, “2018 yılını geride bırakırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat sürmeleri konusunda umutlu olduğumuz yeni bir yıla giriyoruz.” dedi.

2018 yılında Rize’de değerli iki görev adamını art arda kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Vali Çeber, şunları kaydetti: “Rize’miz 2018 yılı sonlarında iki değerli şahsiyeti, iki görev adamını, art arda kaybetti. İlk olarak bilgisiyle öğrencilerine ışık saçan, idareciliği ile gençlere yeni ufuklar belirleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Haldi Yılmaz’ı kaybettik. Değerli Hocamızın üzüntüsünü içimizde yaşamaya devam ederken, Rize’nin ve Rizelinin huzuru ve güvenliği için gecesini gündüzüne katarak görev yapan mesai arkadaşım, İl Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi’yi  Şehadete uğurladık. Her iki değerli kaybımız için bir kez daha Allah’tan Rahmet, yakınları için sabır diliyoruz.  

Bu üzücü olayların yanı sıra 2018 yılı içerisinde; Rize’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile koordinasyon içinde önemli bir yılı geride bıraktık. 2019 yılında da hep birlikte daha güzel bir Rize için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kuşkusuz bu hususta Rize’de yaşayan her bir vatandaşımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu anlayışla ilimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, yeni nesillerimize daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Rizeli hemşehrilerimizle birlikte gönülden paylaşıyor, yeni yılın Rizemize ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, ilimizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Rizelilerin yeni yılını içtenlikle kutluyorum.” 

Rize Haberleri