Vali Hatipoğlu’dan, "Çiçek Göndermeyin, Bağış Yapın Çağrısı” Çağrısı

Tokat Valisi olarak atanan Numan Hatipoğlu, çiçek gönderilmesi yerine bağış yapılması çağrısında bulundu.

Tokat Valisi olarak atanan Numan Hatipoğlu, çiçek gönderilmesi yerine bağış yapılması çağrısında bulundu.

Valiler kararnamesi ile Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevinden Tokat Valisi olarak atanan Numan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. İlk kaymakamlık görevini Tokat'ta yaptığına dikkat çeken Vali Hatipoğlu, "3 yılı aşkın süredir büyük bir şevk ve heyecanla görev yaptığım Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevinden, 1996 yılında ilk defa Kaymakam vekili olarak göreve başladığım Reşadiye ilçemizin bağlı olduğu Tokat ilimize Vali olarak atanmanın onurunu taşımaktayım. Gaziosmanpaşa'da görev yaptığım sürede, ilçemizin her kademesinde benimle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ve çaba gösteren çalışma arkadaşlarıma ve ilçemizdeki tüm paydaşlara, halkımıza hizmet etme gayretindeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Hatipoğlu, çiçek gönderilmesi yerine Tokat Merkez SYDV TR420001000239352569595003 nolu hesaba bağış yapılması çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri