Vali Koç Ve Eşi, Polat Ailesinin İftar Sofrasına Konuk Oldular

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Gazi Mahallesi'nde 5 çocuklu Polat ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Gazi Mahallesi'nde 5 çocuklu Polat ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Gazi Mahallesi'nde 5 çocuklu Polat ailesine evine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Vali Koç ve eşi, yer sofrasında aile bireyleriyle birlikte oruçlarını açarak, Ramazan'ın birleştirici ruhunu yaşattılar. Çocuklarla birebir ilgilenen ve onların sevinçlerine ortak olan çift, ailenin talep ve ihtiyaçlarını da dinleyerek, devletin şefkat elini hissettirdiler. Emin Polat, Vali Koç ve eşi Neslihan Gül Koç'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Devletimizin büyüklerinin bizleri unutmadığını görmek, bizlere verilen değeri hissettiriyor" dedi.

Vali Koç ise, "Ramazan ayı, paylaşmanın ve dayanışmanın ayıdır. Biz de bu vesileyle vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sofralarına misafir olmak istedik" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Vali Koç, çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Polat ailesi ise, bu anlamlı ziyaret için Vali Koç ve eşi Neslihan Gül Koç'a teşekkürlerini sundu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri