Vali Öksüz’den Kurumlara Ziyaret

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, bazı kurumları ziyaret ederek yetkililerden brifing aldı.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, bazı kurumları ziyaret ederek yetkililerden brifing aldı.

Öksüz, ilk olarak Defterdarlığı, ardından Sağlık Müdürlüğü ve son olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Öksüz, Defterdar, Bilgehan Alım'dan, İl Sağlık Müdürü Dr. Zakir Lazoglu'ndan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Rahmi Toktaş'tan brifing aldı. Kurumların çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Öte yandan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün kurum ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri