Van Gölü’nün Temiz Kalması İçin Erek Dağı’na Tırmandılar

Vangölü Aktivistleri Spor Kulübü üyeleri, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'ne dikkat çekmek için 3 bin 204 rakımlı Erek Dağı'na tırmandı.

Vangölü Aktivistleri Spor Kulübü üyeleri, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'ne dikkat çekmek için 3 bin 204 rakımlı Erek Dağı'na tırmandı.

Vangölü Aktivistleri Spor Kulübü üyeleri, dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü'ne dikkat çekmek için her hafta farklı bir noktada etkinlik düzenliyor. Bu çerçevede Van ve Bitlis'ten bir araya gelen 30 kişilik grup üyesi, 3 bin 204 rakımlı Erek Dağı zirve tırmanışı gerçekleştirdi. Grup, Erek Dağı'nın zirvesinde Van Gölü ve Van'ın eşsiz manzarasına karşı hatıra fotoğrafı çekti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri