Van Polisi ‘İnci Kefali’ İçin Bilgilendirmede Bulundu

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Van Gölü'nde yaşayan ve yumurtalarını tatlı sulara bırakmak için göç eden inci kefali için vatandaşları bilgilendirdi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Van Gölü'nde yaşayan ve yumurtalarını tatlı sulara bırakmak için göç eden inci kefali için vatandaşları bilgilendirdi.

Van Gölü'nde yaşayan inci kefalinin üreme dönemi olan 15 Nisan-15 Temmuz'da uygulanan av yasağı devam ederken, güvenlik güçlerinin bilgilendirme çalışmaları ise sürüyor. Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, bu çerçevede Muradiye ilçesinde bilgilendirme çalışması yaptı. Üremek için tatlı sulara göç eden inci kefalinin avlanma yasağı ve genel olarak hayvan hakları hakkında vatandaşları bilgilendiren polis ekipleri, HAYDİ uygulaması hakkında da bilgilendirmede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri