Vanlı Uzman Çavuş Hatay’da Enkaz Altında Kalarak Şehit Oldu

Van'ın Gürpınar ilçesi doğumlu Uzman Çavuş İskender Kahraman, Hatay'da depremde enkaz altında kalarak şehit oldu.

Van'ın Gürpınar ilçesi doğumlu Uzman Çavuş İskender Kahraman, Hatay'da depremde enkaz altında kalarak şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre, Suriye'de görev yapan Uzman Çavuş İskender Kahraman, Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depreme Hatay'da yakalandı. Kaldığı öğretmenevinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Kahraman'ın yarın memleketi Van'da toprağa verileceği bildirildi.

Uzman Çavuş Kahraman'ın iznini kullanmak için memleketi Van'a geleceği ve bunun için Hatay'da kaldığı öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Kahraman'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri