Wordpress Hosting Nedir?

Wordpress tabanlı web sitelerinizde performans, otomatik güncelleme, arama motoru optimizasyon ve güvenli gibi konularda profesyonel çözümler sunan hosting türüdür.

Worpress hosting; Wordpress tabanlı web sitelerinizde performans, otomatik güncelleme, arama motoru optimizasyon ve güvenli gibi konularda profesyonel çözümler sunan hosting türüdür. Bir Worpress hosting hizmeti ile Wordpress tabanlı kullandığınız web sitenizin tüm ihtiyaçlarına cevap bulabilirsiniz.

Veri tabanı, Ram, CPU, bant genişliği gibi tüm donanımsal ve sistemsel özelliklerin web sitenizde kusursuz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Wordpress yönetim sistemine sahip web sitenizin ziyaretçilerinize kesintisiz açık olabilmesi için bir Wordpress hosting paketi kullanmalısınız.

Wordpress tabanlı web sitelerinde eklentiler yönetim açısından büyü kolaylıklar sağlar. Ancak bu eklentiler kaynak tüketimini en üst seviyeye çıkarır. Bu durum da standart hosting paketlerinizin Wordpress tabanlı sitenizin ihtiyaçlarını karşılamayabilir. Wordpress hosting paketleri sabit disk türü, CPU, RAM gibi donanımsal özellikler açısından web sitenizin barındırılmasına uygun olarak tasarlanır.

Wordpress hosting; Wordpress tabanlı web sitelerinde en verimli ve en kararlı çalışan hosting türüdür. Wordpress hostinge sahip web sitenizde kaynak kullanımı standart hostinglere göre daha az olur. Sitenizin erişim sıkıntısı yaşamaması için ihtiyacınızı karşılayacak bir Wordpress hosting seçimi yapmalısınız.

Wordpress Hosting Ne İşe Yarar?

Uzmanlar Wordpress tabanlı web sitelerinizde Wordpress hosting paketlerini kullanmanızın daha doğru olacağını söylemektedir. Wordpress hosting paketinin size sağlayacağı kolaylıklardan bahsedelim;

  • Wordpress ile kurulan web sitenize daha nitelikli optimizasyon çalışması yürütmenize yardımcı olur. SEO uyumu, SEO eklentileri ve diğer eklentiler için Wordpress hosting paketi daha uyumlu ve işlevseldir.
  • Diğer hosting türlerinde web sitenizde yüklenme sorunları görülebilir. Sayfalar arası geçiş ya da sayfa yüklenme hızı yavaş olabilir. Bu durumda ziyaretçiler web sitenize erişim konusunda sorunlar yaşayabilir. Bu durumu yaşamamak adına Wordpress hosting tercih etmelisiniz.
  • Web sitenize daha fazla trafik çekmek, ziyaretçilerin gözünde daha prestijli hale gelmek, hemen çıkma oranını lehinize çevirmek ve satışlarınızı arttırabilmek için bu hosting türünü kullanabilirsiniz.
  • LimonHost tarafından sağlanan Wordpress hosting hizmetinde profesyonel ve kesintisiz müşteri hizmetleri desteğiyle tüm sorunlarınızı kusa süre içinde çözebilirsiniz.

Wordpress hosting kullanarak birçok alanda web sitesi açabilirsiniz.  Wordpress alt yapısı açık kaynak kodlu sistemi sayesinde birçok web sitesi için doğru tercihtir.  Wordpress alt yapısı şu sitelerde daha fazla tercih edilmektedir;

  • Wordpress’te birçok kurumsal tema vardır. Her sektöre uyumlu kurumsal web sitesi açabilirsiniz.
  • Kişisel bloglarını oluşturarak kolayca yönetebilirsiniz.
  • E ticaret temaları sayesinde kendi online mağazanıza sahip olabilirsiniz.
  • Özel temalarla haber sitelerinizi kurabilirsiniz.
  • Sosyal bir ortam oluşturacağınız forum siteleri kurarak yönetebilirsiniz.

Bahsettiğimiz alanlar Wordpress ile kurulabilecek sadece birkaç site örneğidir. Wordpress tabanlı siteler çok farklı alanlarda faaliyet gösterebilir.

LimonHost, Wordpress tabanlı web sitelerinizi sorunsuz olarak yönetebilmeniz için farklı Wordpress hosting paketleriyle sizlere hizmet sunmaktadır.

LimonHost Wordpress Hosting Paketleri

LimonHost, Wordpress tabanlı web sitesi olan müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına cevap verecek çok sayıda Wordpress hosting paketleri satışa sunmaktadır;

Başlangıç Paketi:  Bu pakette 1 tane web sitesi barındırabilirsiniz.  Pakette 10 GB disk alanı,  500 GB aylık trafik limiti,  100 tane e postadan yararlanabilirsiniz. 1 Core CPU kullanabileceğiniz bu paket; ücretsiz SSL sertifikası, 1 tane MySQL veri tabanı, 512 MB Ram,  cPanel ve Plesk panel de sunmaktadır.

Temel Paket: Bu pakette ücretsiz domain seçeneğinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca sistemde 3 tane web sitesi barındırabilirsiniz. Sınırsız disk alanı, sınırsız  aylık trafik ve sınırsız e posta kullanabilirsiniz.  1 Core CPU ile birlikte 1 GB Ram kullanabilirsiniz. Buna ek olarak ücretsiz SSL sertifikası, DNS yönetimi ve cPanel ile Plesk panel yönetim paneli kullanabilirsiniz.

Kurumsal Paket: Ücretsiz domain vadeden bu pakette sınırsız web sitesi barındırabilirsiniz. Ayrıca  sınırsız disk alanı,  sınırsız aylık trafik,  sınırsız e posta kullanabilirsiniz.  2 Core CPU ile birlikte  2 GB Ram vardır. Satın aldığınızda ücretsiz SSL sertifikası,  DNS yönetimi, Cpanel ya da Plesk panel yönetim paneli kullanabilirsiniz.

Extra Paket: Ücretsiz domain sunan yüksek performans vadeden bu paket sınırsız web sitesi barındırma fırsatı vermektedir.  Ayrıca pakette  sınırsız disk alanı, sınırsız aylık trafik,  sınırsız e posta da bulabilirsiniz.  4 Core CPU sunan paket;  4 GB Ram, ücretsiz SSL sertifikası, DNS yönetimi,  cPanel ve Plesk panel yönetim paneli seçenekleri vardır.

LimonHost Wordpress Hosting Özellikleri Nelerdir?

LimonHost tarafından sunulan Wordpress hosting özellikleri şu şekildedir;

  • Yüz binlerce tema arasından bir seçim yapabilirsiniz.
  • Cep telefonu ya da masaüstü cihazlardan kolayca web sitenizi yönetebilirsiniz.
  • Web sitenizi e ticaret sitesine çevirebilirsiniz. Sipariş alma ve ödeme entegrasyonlarını kolayca sağlayabilirsiniz.
  • Yıllık olarak yapılan temel,  kurumsal ve extra hosting paketlerinde ilk yıl domain kaydınız ücretsizdir.
  • Tüm paketlerde hediye SSL sertifikasından yararlanabilirsiniz.
  • Belirli aralıklarla Cloud teknolojisi ile ücretsiz yedekleme hizmetinden yararlanabilirsiniz.
  • 15 gün içinde tüm paketlerde koşulsuz iade etme şansınız vardır.
  • Sitenizi farklı firmalardan LimonHost’a taşımada ücretsiz destek alabilirsiniz.

Teknik bilgiye gerek duymadan, Türkçe yönetim paneliyle hızlı performansla web sitenizi yönetebilirsiniz. Yüksek performanslı Wordpress hosting paketleri yanında kurumsal hosting paketlerini de inceleyebilirsiniz.

Yaşam Haberleri