Yakınları Haber Alamadı, Evde Uyurken Bulundu

Niğde merkez Paşakapı Caddesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın 4. katında ikamet eden 65 yaşındaki F.G. isimli kadından haber alamayan yakınları, 112'ye ihbarda bulundu.

Niğde'de kendisinden haber alınamayan kadın, evinde uyurken bulundu.

Niğde merkez Paşakapı Caddesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın 4. katında ikamet eden 65 yaşındaki F.G. isimli kadından haber alamayan yakınları, 112'ye ihbarda bulundu. Yapılan ihbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aramalara ve çalan kapıya yanıt alınmaması üzerine Niğde Belediyesi itfaiye ekipleri balkondan eve girdi. Ekipler, eve girdiklerinde 65 yaşındaki kadını yatakta uyurken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri