Yanan Kamyonete İlk Müdahale Vatandaştan Geldi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde alev alan kamyonetin motor kısmında çıkan yangına ilk müdahale vatandaştan geldi.

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde alev alan kamyonetin motor kısmında çıkan yangına ilk müdahale vatandaştan geldi. Yangın daha fazla büyümeden söndürüldü.

Merkez Mahalle'de meydana gelen olayda, seyir halinde olan kamyonetin motor kısmında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar, yangın tüpü ile ilk müdahaleyi gerçekleştirerek alevlerin daha da büyümesini önledi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri