Yavuz Selim'de mezuniyet

Güneysu Yavuz Selim Lisesi son sınıf öğrencileri, mezuniyet eğlence programı düzenledi.

Güneysu Belediyesi konferans salonundaki programa Kaymakam Suat Demirci, Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Jandarma Karakol Komutanı İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Lütfi İnal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ile öğrenciler ve veliler katıldı. 


Minder, Yavuz Selim Lisesinden mezun olacak öğrencilerin yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde başarılı olacaklarına inandığını belirterek, ''Gerçek yaşama atılan ilk adım bugünden itibaren başlamaktadır. Gelecekle ilgili planlarını yapan öğrencilerimizin pek çoğu, yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde her ne mevkide olursa olsunlar bu günlerini, lise çağlarını unutmayacaklardır'' dedi. 


Güneysu Yavuz Selim Lisesi Müdürü Adnan Yığcı da Yavuz Selim Lisesi mezunlarının okullarıyla ilişiklerinin yaşamları boyunca kesilemeyeceğine dikkat çekerek öğrencilere hitaben; “Okulunuzun kapısı bu gün sizlere kapanmamakta aksine asıl şimdi açılmaktadır” diyerek öğrencilere veda etmeyeceklerini ifade etti.


Programda Kaymakam Demirci de başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Programda mezun olacak öğrenciler, ''sevdalı sözler'' adlı şiir dinleti programıyla çeşitli skeçler sundu.



 



Rize Haberleri