Yeni Yılın İlk Büyük Kaçak Tütün Yakalaması İ̇zmir’den

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir depoya jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında 40 tona yakın kaçak tütün ele geçirildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir depoya jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında 40 tona yakın kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmalar sonucu Kemalpaşa ilçesine bağlı Nazarköy Mahallesi'nde bir depoda yüklü miktarda kaçak tütün bulundurulduğunu tespit etti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde depoya baskın düzenledi. Operasyonda depoda yapılan aramada, 39 bin 601 kilogram kaçak tütün ele geçirilirken olay ile ilgili M.K.Ö. ve H.G. adlı 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerini sürdüğü aktarıldı.

Yeni yılın ilk büyük yakalaması

Öte yandan gerçekleştirilen operasyon 2023 yılının Türkiye'deki ilk büyük kaçakçılık yakalaması olarak nitelendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri