Yoğunluk Yaşanan Samandağ Sahilinde Vatandaşlara Boğulmalara Karşı Uyarı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahil güvenlik ekipleri, boğulma vakalarının önüne geçebilmek için plajlarda vatandaşları bilgilendirdi.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahil güvenlik ekipleri, boğulma vakalarının önüne geçebilmek için plajlarda vatandaşları bilgilendirdi.

Kurban Bayramı'nın başlanmasıyla hava sıcaklığının 40 derecenin üzerine çıktığı Hatay'da vatandaşlar sahillere akın ettiler. En fazla yoğunluğun yaşandığı bölgelerden olan Samandağ sahilinde boğulma olaylarını engellemeye yönelik plajlardaki denetimler sürdürüldü.

Sahil Güvenlik ekipleri, ilçe genelindeki halk plajlarında boğulma olaylarının önüne geçebilmek için vatandaşlara bilgilendirme faaliyeti yürütüyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri