Yol Kenarındaki Boş Araziye Bırakılan Çöpler Yangına Neden Oldu

Antalya'da yol kenarındaki boş araziye bırakılan çöplerin tutuşmasıyla başlayan yangın otluk alana sıçradı.

Antalya'da yol kenarındaki boş araziye bırakılan çöplerin tutuşmasıyla başlayan yangın otluk alana sıçradı. Gökyüzünün siyaha büründüğü yangın, 30 dakikada söndürülerek kontrol altına alındı.

Yangın, Kepez ilçesi Zeytinlik Mahallesi Hurdacılar Sitesinin yanında bulunan boş arazide çıktı. Alınan bilgiye göre, boş araziden yoğun duman çıktığı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Boş araziye bırakılan çöplerin tutuşmasıyla yangın bir anda büyüdü. Bir süre sonra ise kuru otlara da sıçradı. Gökyüzünün dumana büründüğü yangına ekipler kısa sürede müdahale etti. Yangın ekiplerin çalışmasının ardından 30 dakikada söndürülerek kontrol altına aldı. Polis ekipleri ise bölgede incelemede bulunarak yangının çıkışına yönelik araştırma gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri