Milletvekili Adaylarımız

İsmet KÖSOĞLU

24 Haziran’a çok kısa süre kaldı.

Partilerimiz adaylarını göstermiş, adaylar sahaya çıkmış durumda.

Rize’de yasal şartları taşıyan 8 siyasi partinin adayı var.

Demokrasi gereği şartları taşıyan herkes aday olabilir ama seçilmesi içinde halkın teveccühü ilgisi ve en önemlisi sandıktan çıkacak OY ‘u lazım.

80 sonrası Türk siyasetine Rizelilerin damga vurduğu bir gerçek.

Bu gerçeğe rağmen yeterli hizmetin Rize’ye geldiği tartışılacak bir durum.

Rize’nin tek geçim kaynağı Çay .Dededen babadan gelen çaylıklar bölününce artık ev bakmıyor.

Rizeli vatandaş yalnız Çaya bağlı kalmamalı.

Çaya alternatif, yetişen gençlerin iş sahibi olması şart. Gençlerimiz iş sahası olmadığı için sokaklarda pinekliyor.

Rize’ye iş sahası lazım. Çalışan istihdam edecek işletme konusunda girişimci siyasetçilere ihtiyacımız var.

Ortaya çıkan adaylar mecburen vaatlerde bulunacak.

Bu vaatlerin gerçekçi olmasına bakılmalı.

MUHAMMET AVCI

Partisinin 3 adayı da sahada ama en çok çaba gösterenin son sıra adayı olan Muhammet Avcı olduğunu söylemek gerçekçi olur. Yıllar önce aynı sayfalarda yazılar yazdığımız bugünkü iktidar partisinin 3.sıra adayı Muhammet Avcı İl Başkanlığı avantajıyla seçmene daha kolay ulaşıyor. Bakanlık havasını halen sürdüren diğer adayların aksine halkla iç içe sıcakkanlı yaklaşımıyla Muhammet Avcı seçildiğinde gençliğinin avantajıyla Rize’ye yararlı olacaktır.

REMZİ KAZMAZ

Av. Remzi Kazmaz’ı Rize kamuoyu derelerdeki HES protestolarıyla daha çok tanıyor. Gazi olayları ve Rizespor Avukatlığı mesleğinin önemli mihenk taşı.

Siyasi düşüncesi ile değil iş yaparlığı ile ön plana çıkarılsa daha iyi olur. Rize’de muhalefet partilerinden Milletvekili olmaması bugüne kadar çok hissedildi. Remzi Kazmaz’ın en büyük vaadi Mecliste Çay Kanununu çıkartmak. Bu vaat Kazmaz’a bir fırsat vermeye değer.

SERKAN BİRBEN

İl Başkanlığının verdiği üstünlükle 1.sıra adaylığında.

Tepede yapılan birleşme taşrada ve hele Rize’de ne kadar mümkün olur 24 Haziran akşamı göreceğiz.

MHP Rize’den ne zaman bir Milletvekili çıkarır o zaman iktidardayız diyen Türkeş’in sözü umarım gerçekleşir.

HIZIR KESKİN

Adaylar arasında Rize’nin batı yakası denilen ilçelerden olan tek aday Av. Hızır Keskin. Yakından takip ettiğim Av. Hızır Keskin askerliğin verdiği güvenle Rize’ye sahip çıkabilecek bir aday. Rize Kurucu İl Başkanı Nusret Karaca’nın akabinde aday gösterilmesi ne derece isabetli ve doğru oldu seçimde ortaya çıkacak.Dürüstlüğüne inanılan Keskin sürekli sahada tanıtım peşinde.

Rize’deki matematiksel sonuç ne olur derseniz 3-0 AKP lehine olabilir,2-1 CHP,İYİ Parti veya MHP olabilir. Zira Cumhurbaşkanlığı konusunda oyum Reise diyen birçok seçmen Milletvekilliğinde tanıdığım güvendiğim adaya oy atarım diyor.

Bu oran hiçte küçümsenecek bir oran değil ve yabana atılmamalı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.