Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

TÜRK TELEKOM RİZE’DE HİZMETLERİNİ YÜKSEK TEMPODA SÜRDÜRÜY

TÜRK TELEKOM RİZE’DE HİZMETLERİNİ YÜKSEK TEMPODA SÜRDÜRÜY

Geleceğe yatırım anlayışıyla  ‘’Türkiye’ye Değer’’anlayış ve sloganıyla yola çıkan Türk Telekom  Rize’de yüksek tempoda hizmetlerine devam ediyor.

Türkiye de Eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom;çok ciddi ve samimi adımlar attı.Özellikle ilimiz Rize de Ardeşen Türk Telekom  Lisesiyle,Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin kazandırılması takdire şayandır.Bir emekli eğitimci olarak gurur duydum.Kendilerine ilimiz adına şükranlarımı sunuyorum.Allah Türk Telkom çalışan ve emeği geçenlerden razı olsun.

Türk Telekom ;Eğitimin içinde aynı okullarda okuyan öğrencilere burslar verip,onların geleceğine yatırım yaptığı için kendilerini kutluyorum.

Türk Telekom’un Sosyal  sorumluluk projeler kapsamında Sporu da unutmuyor.İlimiz Rize; Amatör futbol da 250 genci istihdam edip onları spor adına geleceğe hazırlıyor.

Türk Telekom;Türkiye nin öncü iletişim dalında lokomotif görevini üslenmiş durumda.Türkiye ye Telekomünikasyon  adı altında tüm ülkeyi kapsayan modern şebeke alt yapısıyla teknolojinin zirvesine ulaştırmıştır.Türk Telekom’un hizmetleri gerçekten bitmek bilmiyor.Türk insanı her gün Türk Telekom’un yaptığı ve yapacağı hizmetleri heyecanla takip ediyor.

Türk Telekom’un Başarılı Rize Baş Müdürü olan RÜSTEM KOÇAL beyden de birkaç cümle söylemeden geçmeyelim.Sayın Koçal Rizeli  bir  genç,dinamik,zeki,çalışkan ve yetenekli .Rizeli bir Başbakanın ilinde;  sorumluluğunu bilen bir müdür.Göreve geldiğinden beri Türk Telekom’un verdiği tüm teknolojik ve sosyal hizmetleri  Rizeli hemşehrilerine en kısa zamanda ulaştırıyor.Onları Türk Telekom adına mutlu ediyor.Rizeliler de Türk Telekomun Tüm hizmetlerinden memnun kalıyor.

Sonuç olarak Türk Telekom; Türkiye nin tüm illerinde olduğu gibi;Rize’de de hizmetlerini sürdürüyor.Ancak Diğer İletişim Firmalarından da sorumluluk beklemek hakkımızdır.

Nerde Türsel?Ner de Vodafon?İlimiz Rize de hangi hizmetleri veriyorlar.Kaç  insanı istihdam ettiler?Hangi Eğitim dalında göründüler?Sporda,sağlıkta neyaptışlar bugüne kadar.Ben ne gördüm,ne de duydum.Demek ki hiçbir dikili kazıkları yok Rize de.Burası Başbakanın İli.Herkes bir şeyler yaparken siz Türksel ve vodafon..Sizler de bir şeyler yapın bu ile.Bu ilden kazandıklarınızın az bi dilimini bu ile bırakın.

Geçen hafta Komşu il Trabzon’un Arsin İlçesinde  Türksel 700 Kişiyi istihdam edecek Global Bilgi çağrı merkezini açtı.Artvin ve Ordu illerine de açtılar.Ancak Başbakanın Memleketi Rizeyi es geçtiler.Şimdi onlara buradan çağrıda bulunuyorum.Rize aldığı hizmetin altında ezilmeyen bir şehir.Bu şehri görmemezlikten gelmesinler.

Tekrar Türk Telekom’a;bugüne kadar verdiği ve bundan sonra da vermeyi planladığı hizmetlerinden dolayı  bu büyük kuruma teşekkür ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi