105 Yaşındaki Sabire Nine’nin Duasını Aldı

105 Yaşındaki Sabire Nine’nin Duasını Aldı
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Reşat Kasap, Rize’nin Kaplıca Mahallesinde yaşayan Sabire Ninenin Hayır Duasını aldı.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kasap, partili yöneticilerle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı çerçevesinde, Rize’nin Kaplıca Mahallesinde yaşayan 105 yaşındaki Sabire Erkan’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sabire nine, Prof.Dr. Kasap’a seçimlerde başarılı olması için hayır duası etti.

Sabire nineyi ziyaret etmenin ve onun hayır dualarını almış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Prof.Dr. Kasap, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, AK Parti Hükümeti tarafından sosyal devlet olma yolunda, başta yaşlılarımıza ve engelli vatandaşlarımıza yönelik, geçmişte hayal dahi edilemeyen rehabilitasyon merkezleri, evde bakım hizmetleri gibi birçok proje hayata geçirdi. AK Parti’nin genel felsefesi ve AK Parti Belediyecilik anlayışı doğrultusunda, bizlerde Rize’de sosyal belediyecilik anlamında gerekli adımları atarak tüm kesimleri kucaklayan bir anlayış içinde olacağız” dedi. 

resat-kasap105-yasindaki-sabire-ninenin-duasini-aldi--1.jpg

Prof.Dr. Kasap, Sabire ninenin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir kez daha kutlayarak, sadece bir yerel seçim olmaktan ziyade çok farklı anlam taşıyan, 30 Mart seçimi için dualarını eksik etmemesini istedi.

resat-kasap105-yasindaki-sabire-ninenin-duasini-aldi--3.jpg

resat-kasap105-yasindaki-sabire-ninenin-duasini-aldi--2.jpg