112 Acil Servis Personeline Eğitim Verildi

112 Acil Servis Personeline Eğitim Verildi
Rize’de 112 Personeline “Ekstremite Travmaları ve EKG” eğitimi verildi.

Rize Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 acil sağlık hizmetleri istasyonlarında görev yapan personellere yönelik "Ekstremite Travmaları ve EKG" eğitimi verildi.

Rize Devlet Hastanesi Eğitim Salonu'nda verilen eğitime, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serhat Talaş, 112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zikrullah Tüfekçi, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. İlkay Şimşek ile il genelinde hizmet veren acil sağlık sağlık hizmetlerinde görevli doktor, sağlık memuru, paramedik ve acil tıp teknisyenleri katıldı.

112-personeline-ekstremite-travmalari-ve-ekg-egitimi-4.jpg

Toplantıya eğitimci olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Sorumlu Hekimlerinden Yrd. Doç.Dr. Özcan Yavaşi ve Yrd.Doç.Dr. Kamil Kayayurt tarafından tüm personele teorik ve uygulamalı olarak "Ekstremite Travmaları ve EKG" eğitimi verildi.

112-personeline-ekstremite-travmalari-ve-ekg-egitimi-1.jpg

112-personeline-ekstremite-travmalari-ve-ekg-egitimi-2.jpg

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, 112 personelinin acil vakalar karşısında yapacakları ilk müdahale ile can kayıplarının en aza indirgenmesinin hedeflendiği eğitim programlarına devam ettiklerini söyleyerek, ayrıca çalışanlarımızın da sahada karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgilendirme yapılarak çözüm yolları aradıklarını söyledi.

112-personeline-ekstremite-travmalari-ve-ekg-egitimi-3.jpg