12 Yaşındaki Çocuk Fırtına Deresi'nde Kayboldu

12 Yaşındaki Çocuk Fırtına Deresi'nde Kayboldu
Rize’de serinlemek için Fırtına Deresi’ne giren 12 yaşındaki çocuk dere sularında kayboldu.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde serinlemek için Fırtına Deresi’ne giren 12 yaşındaki Emre Navdar adlı çocuk dere sularında kayboldu.

Fırtına Deresi’ne dün 2 arkadaşıyla birlikte serinlemek için giren Emre Navdar (12) isimli çocuk dere sularına kapılarak bir anda kayboldu. Olay sonrası korktukları için olay yerini terk eden 2 arkadaşı kimseye bir şey söyleyemezken, Emre’nin ailesi gün boyunca Emniyet güçleri ile birlikte Ardeşen’in cadde ve sokaklarını taradı. Ardeşen Belediyesi tarafından onlarca kez anonslar geçilse de kendisine ulaşılamadı.

emre-navdari-arama-calismalari-suruyor.jpg

Son çare mahallede oturan arkadaşlarına giden aile, acı gerçeği burada öğrendi. 2 arkadaşı da Emre’nin başına gelen olayı “Oyun oynuyorduk. Dereye serinlemek için girmek istedik ve gidip bir süre derede yüzdük. Daha sonra Emre bir anda akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Çok korktuk ve ne yapacağımızı bilemedik. Kimseye de bir şey diyemedik” Şeklinde olayı anlattılar. İki çocuk emniyet güçlerince ifadesi alınmak üzere Emniyet’e götürülürken, derede geniş çaplı kurtarma çalışması başlatıldı.

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sivil Savunma Ekipleri ve Ardeşen’de bulunan Ardeşen Off-Road Kulübü, Kaçkar Off-Road Kulübü, Ruba Rafting Kulübü ve Taka Raft gibi sivil savunma ve arama ekipleri rafting botları ve el fenerleri ile dere etrafından ve dere içerisinde arama çalışması yaptı. Minik Emre’ye henüz ulaşılamazken, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İLGİLİ HABERİMİZ

Fırtına Navdar'ın Cansız Bedenini Verdi