15 yaşındaki çocuk, 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etti!

15 yaşındaki çocuk, 5 yaşındaki çocuğa tecavüz etti!
Çorlu'da 15 yaşındaki bir çocuk, akrabası olan 5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Tecavüz olayı doktor raporu ile doğrulanırken, küçük kız ailesinden alınarak yetiştirme yurduna yerleştirildi.

15 yaşındaki Ş.K., aynı mahallede oturan ve akrabası olan H.Y. adlı 5 yaşındaki kızı para verme bahanesiyle kandırarak Çorlu Kalesi`ne götürdü. Ş.K., burada küçük kıza tecavüz etmeye çalıştı.

Çorlu Meyve Sebze Hali önünde bulunan MOBESE kamerasını 360 derece döndüren görevli polis memuru ise Çorlu Kalesi üzerindeki çocukları fark etti. MOBESE'nin tespit ettiği görüntü ile harekete geçen çok sayıda polis ekibi çocuk tecavüzcüsünü suçüstü yakaladı.

Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi`ne götürülen ve suçlamayı kabul etmeyen 15 yaşındaki Ş.K., Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Sürekli ağlayan ve olup bitenlerden habersiz 5 yaşındaki kız çocuğu da polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktor kontrolünden geçirilen 5 yaşındaki çocuğun ise alınan raporunda tecavüz bulgusuna rastlanıldığı kaydedildi. Küçük kızın akrabası olduğu öğrenilen 15 yaşındaki Ş.K., çıkarıldığı mahkemece 'yaşı küçük kız çocuğuna cinsel istismar' suçlaması ile tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Küçük kızın babasının ise cezaevinde olduğu, annesinin çöp toplayarak geçimlerini sağlamaya çalıştığı öğrenildi. Annesinden alınan H.Y. yetiştirme yurduna yerleştirildi.