2 Kişilik Uçak Bileti BEDAVA

2 Kişilik Uçak Bileti BEDAVA
Trabzon’dan İstanbul’a gidiş dönüş bedava uçmak isteyenler ve 2 kişilik Trabzon – İstanbul arası bedava uçak bileti kazanmak isteyenler işte size fırsat. Tamamen ücretsiz kazanacağınız uçak bileti ile ilgili detaylar haberimizde…

olay53 okuyucuları SON KEZ YAPACAĞIMIZ yorum yarışması ile kazanmaya devam ediyor. Ç.Rizespor’un son 3 maçı için çeşitli yarışmalar düzenleyen olay53, ligin son maçına final gibi bir hediyeyle karşınızda… LÜTFEN YARIŞMA ŞARTLARINI DİKKATLİCE OKUYALIM...

Rize’den Türkiye’nin birçok bölgesine “Herşey Zamanında” sloganıyla güvenli bir şekilde son model konforlü otobüslerle yolcu taşımacılığının yanı sıra uçak bilet acentesiyle de Rizelilere kaliteden taviz vermeden önce müşteri memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren Ulusoy Otobüs İşletmelerinin Sahibi Yaşar İnce, olay53 tarafından düzenlenmekte olan yeni yarışmanın da sponsorluğunu üstlendi.

ulusoy-otobus-isletmeleri-rize-4.jpg

ulusoy-otobus-isletmeleri-rize-1.jpg

İnce, Ulusoy Otobüs İşletmeleri Yazıhanesinden hizmet verdiği uçak bilet acentesinden, olay53’ün düzenlediği yarışmada kuradan çıkacak bir okuyucuya Trabzon – İstanbul hattından iki kişilik uçak bileti hediye edecek.

Ç.Rizespor – 1461 Trabzon arasında oynanacak ligin son karşılaşmasının sonucunu bu habere yorumda (tahminde) bulunarak doğru tahmin eden kura ile belirlenecek bir kişi, Rize’nin saygın ve başarılı işadamlarından Kaçkar Petrol ile Ulusoy Otobüs İşletmelerinin Sahibi Yaşar İnce tarafından, sahibi olduğu uçak acentesinden Trabzon – İstanbul hattından gidiş dönüş iki kişilik uçak bileti kazanacak.

ulusoy-otobus-isletmeleri-rize-5.jpg

ulusoy-otobus-isletmeleri-rize-3.jpg

İşte size Ulusoy Otobüs İşletmeleri Yaşar İnce Uçak Acentesi’nden Trabzon-İstanbul hattından 2 kişilik gidiş dönüş uçak bileti kazandıracak yarışmanın şartları:

1- Skor tahminleri sadece bu habere yorum olarak yapılacak. olay53’te yer alan diğer haberlere yapılacak skor tahminleri (yorumlar) geçersiz sayılacak.

2- Yorumlar kesinlikle ad – soyadla beraber telefon numarasının son 4 rakamı yazılacak şekilde olacak. Bir kişi bir kez tahminde bulunabilecek. Ad – soyad ve telefon numaralarının son 4 rakamı yazılmayan yorumlar onaylanmış olsa dahi geçerli sayılmayacak. Kazanacak aday burada belirttiği son 4 rakamlı telefonla bize ulaşacak. Farklı bir numarayla ulaşması halinde ödülü iptal edilecek.

3- Eğer karşılaşmanın skorunu birden fazla doğru bilen olursa, doğru tahminde bulunanlar Ulusoy Otobüs İşletmeleri Rize Yazıhanesinde yapılacak kuraya tabi tutulacak ve kura sonucu iki kişilik Trabzon-İstanbul hattından gidiş dönüş uçak bileti kazanan kişi belli olacak.

4- Yarışma 12 Mayıs 2013 Pazar günü saat: 15.25’te sona erecek. (Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın tarih ve saatinde değişikliğe giderse olay53’te yarışmanın sona erme tarih ve saatini değişme hakkını kullanacaktır.)

5- Yarışmada uçak bileti kazanacak kişi, kazandığına dair ilgili haberin olay53’te yer almasının ardından 1 aylık süre zarfında hediye uçak biletini kullanmak zorundadır. Biletler parça parça kullanılmayacaktır.

6- Yarışmaya katılan tüm okuyucularımız yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

ULUSOY OTOBÜS İŞLETMELERİ VE UÇAK BİLET ACENTESİ RİZE İRTİBAT TELEFONLARI : 0464. 217 35 55 – 217 33 23 – 217 45 45 – 212 22 28

ulusoy-otobus-isletmeleri-rize-2.jpg