22 Üniversiteli Okutan Rize PEKAY Üyeleri İftarda Buluştu VİDEO İZLE

22 Üniversiteli Okutan Rize PEKAY Üyeleri İftarda Buluştu VİDEO İZLE
Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’nın Eşi PEKAY Rize Şube Başkanı Esma Çakıcı, PEKAY’ın iftar yemeğinde 22 üniversite öğrencisinin eğitim öğretim masraflarını karşıladıklarını söyledi.

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı’nın Eşi Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Rize Şube Başkanı Esma Çakıcı tarafından düzenlenen iftar yemeği programında PEKAY Üyeleri ile İl Protokolünün eşleri buluştu. Bayan Çakıcı, burada yaptığı açıklamada, PEKAY’ın yıl içerisinde düzenlediği etkinliklerle 22 üniversite öğrencisini okuttuğunu ve tüm masraflarının Rize PEKAY tarafından karşılandığını söyledi.

PEKAY Rize Şube Başkanı Esma Çakıcı tarafından Ramazan’ın ruhunu birlikte paylaşmak amacıyla Polis Sosyal Tesislerinde İftar yemeği düzenlendi.

rize-pekay-iftarda-bulustu-(3).jpg

Düzenlenen iftar yemeğine Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar’ın eşleri Nazire Karal ile Huriye Ayar, Cumhuriyet Başsavcısı  Hüsnü Hakan Yağız’ın eşi Pelin Ayşe Yağız, Adalet Komisyon Başkanı Bayram Kantık'ın Eşi Lale Kantık, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın eşi Pınar Karaman, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz’ın eşi Fatma Yılmaz, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’ın eşi Zeynep Baydaş,  İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın eşi Sevim Doğan, ÇAYKUR Genel Müdürünün eşi Emine Sütlüoğlu,  Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin eşleri, Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve PEKAY üyesi Emniyet mensubu personelinin eşleri katıldı.

rize-pekay-iftarda-bulustu-(1).jpg

PEKAY Rize Şube Başkanı Esma Çakıcı yaptığı açıklamada, PEKAY olarak 2. Geleneksel İftar yemeğinde polis eşleriyle bir araya geldiklerini ifade ederek, amaçlarının iftar programını geleneksel hale getirerek hem halkla biraya gelip hem de PEKAY’ı duyurmak olduğunu kaydetti.

esma-cakici.jpg

PEKAY’In yıl içinde yaptığı etkinliklerden de bahseden Bayan Çakıcı, yapılan etkinliklerden elde edilen gelirler sayesinde 22 üniversite öğrencisinin eğitim masraflarını karşıladıklarını ifade ederek, “PEKAY olarak yaptığımız güzel faaliyetler, etkinliklerimiz var.  Etkinliklerimiz sayesinde üniversiteye giden 22 tane öğrencimiz var. Onlara destek oluyoruz. Eğitimlerine katkı sağlıyoruz. Bunu değişik etkinliklerle yapıyoruz. Özellikle de bu iftar yemekleri her sene Ramazanda adet gelenek hale gelmesini istiyorum PEKAY olarak. Etkinliklerimiz de sene içerisinde bir seneye yayarak devam ediyor. Değişik faaliyetler yapıyoruz. Arkadaşlarla beraber çaylar, kermesler, polis şeleri kaynaşma programları gibi. Bu etkinliklerimiz de süreç içerisinde devam edecek.” diye konuştu.

rize-pekay-iftarda-bulustu-(4).jpgrize-pekay-iftarda-bulustu-(2).jpgrize-pekay-iftarda-bulustu-(10).jpg

rize-pekay-iftarda-bulustu-(5).jpg