3 Hediye 3 Talihli... İşte Şanslı Kişiler

3 Hediye 3 Talihli... İşte Şanslı Kişiler
Deva Optik, Nevapark Boyner ve Lee Wrangler’den hediye kazanan okuyucularımız belli oldu. İşte şanslı okuyucularımız:

Ç.Rizespor’un PTT 1.Lige veda ettiği sezonda “Ç.Rizespor’un PTT 1.Lige Veda golünü (Son golü hangi oyuncu atacak?)” konulu yarışmamızın kura çekimi yapıldı.

Deva Optik’ten Sarar marka güneş gözlüğü; Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi - Boyner Mağazası ile Lee Wrangler Mağazası’ndan 150 TL.’lik alışveriş çeki kazanacak adaylar bugün gerçekleşen kura çekimi ile belli oldu.

kura-1.jpg

Deva Optik’in Atatürk Caddesi üzerindeki mağazasında gerçekleşen kura çekiminde yarışma şartlarına göre doğru tahminde bulunan 77 adayın ismi yer aldı. Yapılan kura sonucunda  Hatice Mandev, Abdul Büyük ve Yusuf Ziya Taş şanslı okuyucularımız olurken Aliye Aytemiz, Ömer Civelek ve Ali Yavuz Bakırcı yedek talihliler oldu.

Kuralar; Deva Optik sahibi Mehmet Çalışır, kura çekimi sırasında Deva Optik Mağazasında bulunan Deva Optik müşterilerinden Melek Bakoğlu ve yarışmayı yerinde takip etmek isteyen aday talihlilerden Ahmet Kul tarafından birer asil ve birer yedek olmak üzere çekildi.

mehmet-calisir-1.jpg

melek-bakoglu-1.jpg

ahmet-kul-1.jpg

Yapılan kura sonucunda;

Birinci kurada ismi çıkan Hatice Mandev Deva Optik’ten Sarar marka güneş gözlüğü,

İkinci kurada ismi çıkan Abdul Büyük Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi - Boyner Mağazası’ndan 150 TL.’lik alışveriş çeki,

Üçüncü kurada ismi çıkan Yusuf Ziya Taş ise Lee Wrangler Mağazası’ndan 150 TL.’lik alışveriş çeki kazanan şanslı okuyucularımız oldu.

Kurada sırasıyla yedek talihliler ise;

1. Yedek talihli Aliye Aytemiz

2. Yedek talihli Ömer Civelek

3. yedek talihli Ali Yavuz Bakırcı şeklinde sıralandı.

Kurada hediye kazanan asil talihlilerin 23 Mayıs’a kadar olay53 irtibat telefonlarından 0532 208 22 02 veya 0533 542 88 11 numaralı telefonlarla irtibata geçmesi gerekiyor. Belirtilen tarihe kadar olay53 ile irtibata geçmeyen okuyucularımız hediye hakkını kaybedecek ve sırasıyla hediyeler yedek talihlilerin olacak.

mehmet-calisir-2.jpg

melek-bakoglu-2.jpg

ahmet-kul-2.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Veda Golünün Aday Talihlileri

olay53’te Hediye Yağmuru Devam Ediyor