'3. Sınıf Mafya Değil 1. Sınıf Kabadayıyız'

'3. Sınıf Mafya Değil 1. Sınıf Kabadayıyız'
Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayserispor başkanı Recep Mamur ile yaşadığı iddia edilen tartışmaya açıklık getirdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yerel bir televizyon kanalına verdiği röportajda kendisi ile ilgili çıkan haber ve yapılan yakıştırmalara yanıt verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nda Kayserispor Başkanı Recep Mamur'la yaşadığı tartışmaya açıklık getiren Başkan Hacıosmanoğlu, ilk önce karşı taraftan kendisine yönelik sataşma yapıldığını anlattı. Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un, "Burada Trabzon'a yakışmayanlar var" dediğini ve bunun üzerine karşılık verdiğini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Adam gibi konuş. Bu hırsızlara senin taraftarın hesap sormuş. Sen bunlarla yan yana olursan yanlış olur dedim" açıklamasını yaptı.

BİRLİK'E HIRSIZLARIN ADAMINI SEÇMEM!..

Bundan sonra kendisine, yönelik '3. sınıf mafya' yakıştırmasının yapıldığını da kaydeden Hacıosmanoğlu şunları söyledi: "Sözde ben Kayserispor Başkanı'na, 'Seni gömecek yer bulamam' demişim. Ben mezarcı değilim ki. Mezarcılar bu işleri yapar. Hırsızların istediği adamı ben başkan seçmem. Benden mafya olmaz. Bizim oralardan kabadayı çıkar. Bunu da biz yapsak birinci sınıf yaparız ."

TÜRK FUTBOLUNDA SAHTEKAR ADAM VAR

F.Bahçe ile aralarındaki tartışmaların daha ne kadar süreceği yönündeki soruya ise Hacıosmanoğlu şu cevabı verdi: "Türk futbolunu kirleten insanların dışarı çıkması gerek. F.Bahçe camisı ile bir sorunumuz yok. Orada sevdiğimiz, saydığımız insanlar var. Ben gidip F.Bahçe'de oturup çayımı içiyorum. F.Bahçeliler benimle fotoğraf çektiriyor. Bu süreçte herkes suçlu, FIFA suçlu, cemaatlar suçlu, TFF suçlu. Ama sahtekâr bir adam var, askerlikten bile kaçmış. Yüz kızartıcı suçtan çürük raporu almış bir adam var. Hiçkimsenin suratına bakmadığı şahıs, bu ülkede konuşuyor, itibar görüyor. Derdimiz bunları Türk futbolundan dışarı atmak. Bunları Türk futbolundan atmak kavga ise evet biz kavgacıyız."