3'te 3 Puan Bizim Olsun Rize

3'te 3 Puan Bizim Olsun Rize
Bank Asya 1. Ligdeki temsilcimiz Çaykur Rizespor bugün Kütahya deplasmanında Tavşanlı Linyit'e konuk olacak.

Fırtına gibi başladığı ligde inanılmaz bir düşüş yaşayan Yeşil-Mavili ekip liderin oldukça gerisinde kaldı. Tavşanlı Ada Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30’da başlayacak ve 15.30 dolaylarında bitecek karşılaşmada 3 puanın bizim olmasını ümit ediyoruz.

Aytekin Durmaz’ın yöneteceği müsabaka TRT3’ten canlı olarak yayınlanacak. Giray Bulak yönetiminde ilk maçında sahasında Kayseri Erciyes’e mağlup olan Yeşil-Mavili ekip, Tavşanlı deplasmanından 3 puanla dönüp moral bulmak istiyor.

Tam kadro çıkıyor

Ligin bitimine 11 hafta kala Süper Lig umudunu yitirmeyen Çaykur Rizespor sonuna kadar mücadelesini sürdürecek. Giray Bulak yönetiminde çıkış yakalayıp özleme son vermekte kararlı olan Yeşil-Mavili ekip Tavşanlı maçını dönüm olarak görüyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Çaykur Rizespor’da teknik adam Giray Bulak, “Kazanmak için sahaya çıkacağız. Zor bir maç olacak. Bize hem üç puan hem de moral gerekiyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Alacağımız 3 puan bize gelecek haftalar için büyük bir moral olacak” dedi.

İki gün önceden Kütahya’ya giden Çaykur Rizespor, bugün oynayacağı Tavşanlı Linyit maçının başlama saatini beklemeye koyuldu. Dün saat 13.30’da ter antrenmanı yapan Yeşil-Mavili ekipte milli takımlardan dönen Sezer Özmen, Zeqiri ve Ousman Jallow da takıma katıldı.

Tavşanlı Linyit karşısına tam kadro çıkacak olan Yeşil-Mavili ekipte futbolcular da galibiyet sözü verdi. Çaykur Rizespor’un tecrübeli futbolcusu Fahri Tatan, çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, “Üst üste aldığımız kötü sonuçlar bizi zirveden uzaklaştırdı. Ancak Süper Lig umudumuzu yitirmişi değiliz. Daha oynanmamış 11 maçımız var. Bu ligde her an her şey olabilir. Galibiyet serisi yakalayıp yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. Tavşanlı müsabakasını kazanıp moral bulmak istiyoruz” diye konuştu.

MUHTEMEL ONBİRLER

TAVŞANLI LİNYİT: Fatih, İbrahim, İsmail, Murat, Ferhat, Ahmet, Semavi, Abdi, Emrah, Ümit, Mesut

ÇAYKUR RİZESPOR: Ramazan, Murat, Aytek, Sezer, Serhat, Şahinali, Fahri, Osman, Cenk Ahmet, Jallow, Bikoko