Güneysuspor Yüzme Antrenörü Ceyda Düşkün Türkiye 1.'si Oldu, Rize'yi Azerbaycan'da Temsil Edecek

Güneysuspor Yüzme Antrenörü Ceyda Düşkün Türkiye 1.'si Oldu, Rize'yi Azerbaycan'da Temsil Edecek
Güneysuspor Yüzme Antrenörü Ceyda Düşkün, Herkes İçin Yüzme Projesi Yüzme Yarışmalarında Türkiye Şampiyonu olarak Azerbaycan’da yapılacak final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Azerbaycan'da gerçekleştirilen Türk Devletleri Teşkilatı Gençlik ve Spordan sorumlu Bakanlar Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda; Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ile üç gözlemci ülke olan Macaristan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin katılımları ile "Herkes İçin Yüzme Projesi Yüzme Yarışmaları düzenlendi.

Yüzme Yarışmalarının Türkiye etabı 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde 8 farklı ilde bölge yüzme yarışmaları ile başladı. Bu kapsamda Giresun’da gerçekleştirilen 6. Grup Bölge Müsabakalarına katılan ve 22-28 yaş kadınlar kategorisinde bölge 1.’liğini kazanan Güneysuspor Yüzme Antrenörü Ceyda Düşkün, Konya’da düzenlenen Türkiye Birinciliği yarışmasında da büyük bir başarı göstererek Türkiye 1.’si oldu.

4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Konya Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen final mücadelesinde kategorisinde Türkiye 1.’liğini elde eden Ceyda Düşkün, Mayıs ayı içerisinde Azerbaycan’da yapılacak final müsabakalarında ülkemizi temsil edecek.

Öte yandan Güneysuspor'un Dünya Gençler Şampiyonu Haltercisi Dilara Narin, Konya'daki yarışlar öncesinde aynı kulüpte yer aldığı Ceyda Düşkün'e moral ziyaretinde bulunarak hem destek verdi hemde başarılar diledi.

guneysuspor-yuzme-antrenoru-ceyda-duskun-turkiye-1-si-oldu-rizeyi-azerbaycanda-temsil-edecek-4.jpg

guneysuspor-yuzme-antrenoru-ceyda-duskun-turkiye-1-si-oldu-rizeyi-azerbaycanda-temsil-edecek-2.jpg

guneysuspor-yuzme-antrenoru-ceyda-duskun-turkiye-1-si-oldu-rizeyi-azerbaycanda-temsil-edecek-1.jpg

guneysuspor-yuzme-antrenoru-ceyda-duskun-turkiye-1-si-oldu-rizeyi-azerbaycanda-temsil-edecek-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum