53 Hediye ile İpek Halı Sarayı Rize'de Açıldı

53 Hediye ile İpek Halı Sarayı Rize'de Açıldı
53 ayrı hediye ürün kampanyası ile İpek Halı Sarayı Rize’de hizmete açıldı.

Genç işadamları Murat İpek ve Hasan Fehmi Özen ortaklığında İpek Halı Sarayı adlı işyeri Rize’de törenle hizmete açıldı.

Atatürk Caddesi Rize Devlet Hastanesi Yokuşunda hizmete açılan işyerinin açılışına Tiffany Halı Karadeniz Bölge Sahibi Mücahit Çepniler, Rize İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkan Adayı olan işadamı Mustafa Mataracı, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(1).jpg

Rize İl Müftü Yardımcısı Ali Çakmak’ın yapmış olduğu dua sonrası İl Müftü Yardımcısı Çakmak, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil ve İşadamı Mustafa Mataracı tarafından “Hayırlı Olsun” dileğiyle kurdela kesilerek işyeri hizmete açıldı.

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(2).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(3).jpg

Tiffany, Koyunlu, Sanat ve Romans marka halıların satışının yapıldığı işyeri tarafından açılış dolayısıyla bir kampanya düzenlendi. Düzenlenen kampanyada 1 adet Ford Fiesta Trend otomobil olmak üzere birbirinden değerli toplam 53 ürün, her 100 TL.lik alışverişe bir çekiliş kuponu verilmek kaydıyla çekilişle hediye edilecek.

Bugün başlatılan (2 Mayıs 2013) ve her 100 TL.’lik alışverişe bir çekiliş kuponu verilen kampanya 24 Ekim 2013’te sona erecek.

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(4).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(5).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(6).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(8).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(10).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(7).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(9).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(11).jpg

ipek-hali-sarayi-rizede-acildi-(12).jpg