6. Rize Veteranlar Turnuvası Başlıyor

6. Rize Veteranlar Turnuvası Başlıyor
Rize’de düzenlenecek olan Geleneksel Veteranlar Turnuvasının 6.’sı, 6 Ağustos’ta start alacak. Turnuvanın başvuruları ise 4 Ağustos’ta sona erecek.

Rize’de düzenlenecek olan 6. Geleneksel Veteranlar Turnuvasının başvuruları başladı. 4 Ağustos’a kadar devam edecek başvuruların ardından aynı akşam kura çekimi yapılacak ve 6 Ağustos Çarşamba günü karşılaşmalar start alacak.

Turnuvanın amacı, eskiden futbol oynamış futbolcularla yönetici ve futbolla ilgili herkesi bir araya getirip kaynaştırmak ve eski anıları tazelemek olarak belirlenirken, turnuvaya daha önceki yıllarda diskalifiye edilen takım ve futbolcuların katılamayacağı bildirildi.

Birçok tecrübeli yıldız futbolcunun forma giyeceği, Derapazarı ilçe stadında karşılaşmaların oynanacağı turnuvada 4 Ağustos Pazartesi akşamı 19.00’da Rize ASKF Toplantı Salonunda yapılacak kura çekimi ile eşleşmeler belli olacak.

Her yıl turnuvaya katılan takımlardan Bağdatlı ve Sanayi takımlarına turnuva öncesi plaket verilmesi planlanırken, geçen yılın şampiyonu Harun Çiçekçilik’in Harun İlik hocanın rahatsızlığı dolayısıyla turnuvada yer alamayacağı açıklandı.

Şu ana kadar Ardeşen, Güneysu, Fındıklı, Derepazarı, Moda Kuyumculuk, Bağdatlı ve Sanayi takımlarının başvuruda bulunduğu bildirilen turnuvada, turnuva sonunda birinci olan takıma Adidas’tan hediye çekleri, kupa ve madalya verileceği kaydedildi.

Turnuvaya katılmak isteyen takımlar Rize ASKF ve Rize Tüfad’dan katılım şartları ile ilgili bilgi alabilir.
İletişim: Rize ASKF, Rize TUFAD Tel: 0464. 214 14 48 GSM: 0533 387 66 76