7 Gün Oldu Senem Yine Yok

7 Gün Oldu Senem Yine Yok
Rize'nin Fındıklı ilçesinde dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisini arama çalışmalarında bugün de sonuç alınamadı.

İlçenin Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda 7 gün önce akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yürürken aniden gelen büyük dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap'ı (21) arama çalışmaları, Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe'nin de aralarında bulunduğu 16 dalgıçla yapıldı. Aramadalrdan Senem'e yine ulaşılamadı.

Kayıklarla kıyıdan da arama yapılırken bir grup vatandaş karadan kayalıklar arasında arama gerçekleştirdi.

senem-sahil.20100131182912..jpg

Fındıklı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Bölümü öğrencisi Senem Kasap'ın arkadaşı Fatma Ustabaş, rıhtımda arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

senemin-arkadasi.jpg

Fındıklı Kaymakamı Hakan Alkan, Senem Kasap'ı arama çalışmalarına sabah saatlerinde tekrar başlandığını, hava şartlarının bugün arama çalışması yapılması için uygun olduğunu belirtti.

Alkan, deniz dibinin net görülebildiğini ifade ederek, "Dalgıç sayısını artırdık. Karadeniz Dalgıçlar Spor Kulübünden 7, deniz polisinden 5, Rize Sivil Savunmadan 1 ve 3'ü de sivil olmak üzere 16 dalgıçla arama çalışması yapıldı. Bugün yaklaşık 10 kilometrelik bir alan kıyıdan ve denizden tarandı" dedi.

sahil-guvenlik.jpg